Hirdetés

Hivatalos: még egy Predator film jön a Badlands mellé, és az alienekkel is összecsaphatnak a vadászok

|

A Disney égisze alá tartozó 20th Century Studios erősen rágyúr a sci-fi horror témára a következő években.

Hirdetés

Alig néhány napja derült csak ki, hogy a fejlesztői pokolban rekedt Penge filmet törölte a naptárából a Disney, az így felszabadult premiernapot, 2025. november 7-ét pedig a Dan Trachtenberg (Préda) rendezésében érkező Predator: Badlands foglalja el. A jövőbe helyezett, Elle Fanning főszereplésével forgatott produkció azonban nem az egyetlen, amit a rajongók várhatnak, ezt a 20th Century Studios elnöke, Steve Asbell árulta el a The Hollywood Reporternek.

Még a Badlands előtt befut egy másik, eddig hét lakat alatt őrzött Predator film is, amelynek szintén Trachtenberg a rendezője. Elképzelhető, hogy a 2022-es Préda korábban belengetett folytatása az, de nem lennénk meglepve, ha valami egészen másról lenne szó.

Hirdetés

Asbell megfogalmazása ugyanis sokat elárult annak ellenére is, hogy nem ment bele a részletekbe. Figyeljétek csak:

"A Préda sikere után Dan közölte, hogy nem akar folytatást rendezni, és amikor rákérdeztünk, hogy mire gondolt helyette, akkor előállt egy csomó nagyon őrült, de nagyon vagány ötlettel. Ezekből kettőt meg megvalósítottunk, jövőre ki is jönnek. Az egyikről még nem beszélhetek, a másik viszont egy élőszereplős Predator film Elle Fanninggel, aminek épp most ért véget a folytatása Új-Zélandon. Ez jövőre kerül a mozikba, Badlands a címe, és teljesen őrült. Sci-fi, de nem úgy, ahogy mindenki gondolán. Úgy értem, bámulatos. És dilis. De Danben bízunk."

Nem nehéz tehát az elhangzottak alapján arra következtetni, hogy Trachtenberg másik projektje animációs film lesz, de biztosat csak akkor tudhatunk, ha bejelentik végre.

Ezen felül szóba került az Alien és a Predator franchise-ok újabb cross-overe, ami elől abszolút nem zárkózik el a 20th Century Studios, csak jól akarja csinálni.

"Ez nem olyan lenne, mint ahogy elképzeled. A helyzet a következő, nem Alien vs Predator vagy hasonló lenne a címe, mint az eredeti filmeké. Ha megcsináljuk, akkor organikusan kell létrejönniük [a filmeknek] ebből a két franchise-ból,  amelyeket olyan karakterekkel folytattunk, akiket megszerettünk. És ezeket a karaktereket egyesítjük majd... talán. De még nem tartunk itt, nem akarjuk elsietni."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)