Hirdetés

Henry Cavill után egy másik vajákot játszó színészt is lecserélnek a Netflix The Witcher sorozatában

|

Vesemir visszatér ugyan a negyedik évadban, de már nem Kim Bodnia alakítja őt.

Hirdetés

Aranytojást tojó tyúk volt a Netflix kezében, ám az Andrzej Sapkowski Vaják novelláinak és regényeinek adaptálásával megbízott shorunner, Lauren Schmidt Hissrich a csapatával mindenáron pávává szerette volna fazonírozni, totálisan szembemenve a rajongótábor elvárásaival. Ennek következtében nemcsak a nézők egy része pártolt el a sorozattól, de főszereplőt, Ríviai Geraltot megszemélyesítő Henry Cavill is távozott három évad után.

A számok valószínűleg így sem álltak bele a földbe, különben a nézettségre híresen háklis streamingszolgáltató nem adott volna zöld utat a negyedik és ötödik évadok számára, amelyekben már Liam Hemsworth alakításában kel életre kívülről kőkeménynek látszó, de valójában lágyszívű szörnyvadász.

Hirdetés

De nem ő az egyetlen vaják, akit új színész játszik majd a hátralévő évadokban. A witcheres hírekre szakosodott Redanian Intelligence beszámolója szerint újra felbukkannak a képernyőn Geralt még életben lévő vajáktársai, azaz Lambert (Paul Bullion) és Coen (Zates Atour), ám míg nem kell színészcsere miatt aggódnunk, a mentorukat, Vesemirt alakító Kim Bodniától megvált a produkció, vagy ő fordított hátat a Hissrichéknek.

Egyelőre nem tudni, hogy ki bújik majd Vesemir bőrébe, de nem lesz könnyű dolga, mivel Bodniát jó választásnak tartották a rajongók.

Mindenesetre a soron következő évad forgatása a végéhez közeledik, pár hét van már csak hátra, amit követően hosszabb szünetet tart a stáb, és majd csak 2025 tavaszán lát neki az utolsó felvonásnak. Az utolsó előtti szezon premierjére valamikor jövőre kerül sor, de előtte még kézbe vehetjük Sapkowski legújabb Vaják regényét, februárban pedig megnézhetünk egy animációs filmet Vaják: Szirének a mélyből címmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)