Hirdetés

Harci majmok, orrszarvúk, és végtelen harc vár a Gladiátor 2 új, magyar szinkronos előzetesében

|

A friss Gladiátor 2 trailer elég magasra teszi a lécet.

Hirdetés

Megérkezett az idei év egyik legnagyobb durranásának ígérkező Gladiátor 2 legújabb magyar szinkronos előzetese. Ridley Scott várva várt folytatása az ikonikus, 2000-ben megjelent Gladiátor történetét viszi tovább - az eredeti mozi ugyebár 5 Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmért járó elismerést.

A második rész középpontjában Lucius Verus (Paul Mescal) áll, aki Maximus Decimus Meridius nyomdokain járva próbál bosszút állni családja elvesztése miatt. Az eddig látottak alapján film látványvilága, akciójelenetei és történetvezetése hasonlóan grandiózus lesz, mint az elődje, számos nagy csatát és gladiátorküzdelmet láthatunk, köztük egy különleges tengeri ütközetet, amelyet az elárasztott Colosseumban rendeznek meg.

Hirdetés

Az új, magyar előzetes alapján úgy tűnik, hogy a produkció minden téren igyekszik megugrani a magas elvárásokat, hiszen a látványos akciók és a drámai elemek is meghatározóak benne. A film a magyar mozikban várhatóan 2024. november 14-én kerül bemutatásra, így a rajongóknak még egy kis türelmet kell gyakorolniuk. De szerencsére már nem sokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)