Hirdetés

Fordult a kocka: az MCU-ból emeltek át a Marvel képregényekbe egy új karaktert

|

Ilyen sem volt még, egy olyan szereplő debütált a Marvel Comics kiadványaiban, akit korábban egy MCU-s tévésorozat miatt találtak ki.

Hirdetés

Eddig teljesen egyértelmű volt a munkamenet: az illetékesek fogták a Marvel Comics népszerű képregényes karaktereit, majd élőszereplős vagy animációs formában adaptálták őket az MCU mozifilmjeiben, illetve Disney+-on futó tévésorozataiban. Most először azonban épp ennek a teljes ellentéte történt.

Az Egyesült Államokban a november az amerikai őslakosok örökségének hónapja, ezt az alkalmat pedig úgy ragadta meg a Marvel, hogy a képregények világában is bemutatták a Mi lenne, ha…? (What If...?) tévésorozat második évadában felbukkant, kizárólag a széria miatt kitalált szuperhősnőt, a mohawk származású Kahhorit.

Hirdetés

Kahhori érdekes figura volt már az animációs sorozatban is, most pedig idén novemberben Kahhori: Reshaper of Worlds címmel kap saját képregényt. Nem egy ongoing képregénysorozatról van szó, egyetlen lapszámot fog megélni a történt, melyet Ryan Little, az említett animációs széria társírója jegyez. Az írásból kivette a részét egyébként két őslakosság szerző, Arihhonni "Honni" David és Kelly Lynne D'Angelo is, ők most először írtak Marvel képregényt. A rajzokért Todd Harris (ő a Marvel Studiostól, tehát a filmes részlegről érkezett), valamint David Cutler és Jim Terry felelnek.

Az eddigi információk szerint ez a Kahhori bizony pontosan az a Kahhori lesz, akit a sorozatban megismertünk, abból a valóságból kerül át valahogyan a Marvel képregények világába. Alább megnézhetitek a borítót, ide kattintva pedig pár oldalt is elolvashattok a hamarosan érkező új képregényből.

A Kahhori: Reshaper of Worlds november 6-án fog megjelenni az Egyesült Államokban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)