Hirdetés

Folytatódik a Csengetett, Mylord?, de nem úgy, ahogy szeretnéd

|

Végre kiderül, hogy mi történt James és Ivy közös vállalkozásával.

Hirdetés

Már 35 éve annak, hogy elrajtolt a Csengetett, Mylord? című brit sorozat, amely az előkelőknek és az őket szolgálóknak, illetve magának a társadalomnak állít görbe tükröt, és sehol máshol nem örvendett akkora kultusznak, mint Magyarországon. Még a hazájában sem. Nem csoda, hogy a produkció szereplői jó szívvel gondolnak a magyar rajongókra, és egy életre szóló emlék volt számukra, amikor a harmincadik évforduló alkalmából megtartották Budapesten a közönségtalálkozót

A sorozat népszerűsége máig töretlen, ennek köszönhetően a Helikon Kiadó úgy döntött, hogy kiad egy kulisszatitkokat, interjúkat és egyéb érdekességeket tartalmazó kötetet, az Az finom lesz! című könyv pedig igazi csemege a Csengetett-közösség számára, és többek között olyan különlegességeket tartalmaz, mint a James Twelvetreest megformáló Jeffrey Holland előszava. 

Hirdetés

Ebben a kiadásban kapunk részleteket egy meg nem valósult spin-offról is, amit a készítők James és Ivy (Su Pollard) főszereplésével képzeltek el - még a próbaepizód forgatókönyvét is elolvashatjuk -, azonban nem kaptak lehetőséget a sorozat megvalósítására. Ettől még maga az ötlet nem veszett el, és a Helikon gondoskodott róla, hogy eljusson hozzánk a történet, sőt a világon először magyar nyelven jelenik meg a Csengetett, Mylord? rendezője és társszerzője, azaz Roy Gould és Robin Carr könyve, a James és Ivy, amely a korábbi sorozattervet prózai formában tartalmazza. 

Valószínűleg mindenki kívülről fújja a szünetmentes ismétléseknek köszönhetően, de azért felelevenítjük, hogy a brit széria fináléjában a Meldrum-ház két egykori szolgálója,  James Twelvetrees és Ivy Teasdale egy tengerparti panziót nyitnak, most pedig ezt a fejezetet ismerhetjük meg, végre kiderül, hogyan jött be kedvenceink vállalkozása. Nos, a kilátások nem a legjobbak, a vendégkör csak mérsékelten előkelő és több probléma is felmerül, de legalább felbukkannak ismerős arcok, lentiek és fentiek egyaránt. A 304 oldalas kötet már elérhető, és Jeffrey Holland ehhez is hozzátette a magáét: az ő rajzai illusztrálják a Csengetett, Mylord? soha el nem készült folytatásának leiratát. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)