Hirdetés

Eva Mendes reklámozza a dobozos magyar vizet

|

Ryan Gosling felesége Bruce Willis nyomdokaiba lép.

Hirdetés

Eva Mendes pár éve visszavonult a filmezéstől, egyre ritkábban ad interjúkat, ugyanakkor természetesen neve ma is elég jól cseng, ezt pedig a jelek szerint a FloeWater mögött álló marketinges csapat is kamatoztatni szerette volna. A magyar gyártású aludobozos víz reklámarca ugyanis nem más lett, mint az 50 esztendős kubai-amerikai színésznő.

Nem ma vagy tegnap született meg egyébként a FloeWater, a Hell Energy három évvel ezelőtt dobta piacra ezeket a vizeket, viszont első körben kifejezetten cégeket céloztak meg vele, csapolótornyokkal, vízadagoló gépekkel foglalkoztak. Most viszont már bolti forgalomban is megtalálható lesz a PET-palackokat zárójelbe tévő, dobozos víz.

Hirdetés

Végtelenszer újrahasznosítható alumíniumcsomagolásban érkező víz reklámarca pedig nem véletlenül épp Eva Mendes lett, a színésznő ugyanis hosszú ideje kardoskodik a környezettudatosabb életmód mellett. 

Popovics Adrienn, a HELL marketingigazgatója így nyilatkozott az együttműködésről:

"Az aludobozos FloeWater bevezetése az idei évünk egyik legmeghatározóbb és legizgalmasabb termékinnovációja, hiszen egy forradalmian új szűrési technológiát alkalmazunk, az előrecsomagolt kiszerelésnek köszönhetően pedig egy új kategóriába lépünk. Arról nem is beszélve, hogy egy valódi hollywoodi sztár, az elbűvölő Eva Mendes lett a márka arca."

A FloeWater mögött álló Hell Energy korábban Bruce Willisszel, illetve Michele Morrone-val dolgozott együtt, a velük készült reklámokat már biztosan mindenki unalomig ismeri. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)