Hirdetés

Érdekes és egészen eltérő sorozatok uralták le a magyar Netflixet ezen a héten

|

Ezen a héten is összeszedtük a legnépszerűbb netflixes sorozatok toplistáját.

Hirdetés

Alaposan átalakult a hazai Netflix top10-es listája, ugyanis az első helyre rögvest teljesen új bemutatók ugrottak. Az első helyen a Vikingek: Valhalla utolsó, harmadik évad, amely a kritikák alapján nem épp a rajongók által várt minőségű befejezést hozta el, de a jelek szerint ez sem ingathatta meg az azonnali elsőséget. 

A második helyre a népszerű társasjáték alapján készült Robbanó cicák animációs sorozat került, míg a bronzérmes az Egy másik énem című török sorozat második évada lett. Utóbbi egy igazán különleges drámasorozat, melynek központi eleme a családalapítás és az önfejlesztés témaköre. 

Hirdetés

Jelenleg így áll Magyarországon a Netflix sorozatos toplistája:

  1. Vikingek: Valhalla
  2. Robbanó cicák
  3. Egy másik énem
  4. Kétségbeesett hazugságok
  5. Szupersejt
  6. A Bridgerton család
  7. Galicia bandái
  8. Az ezergyerekes férfi
  9. Működő test
  10. Geek Girl

Ti ezek közül melyiket láttátok már, vagy nézitek épp most? Írjátok meg kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)