Hirdetés

Elmarad az idei Hegyalja Fesztivál

|

Sajnos a hír igaz: nem hogy ingyenes nem lesz, de meg sem tartják az idei Hegyalja Fesztivált.

Hirdetés

Tavaly decemberben sokan pattantak fel székeikből örömükben, amikor a Hegyalja Fesztivál szervezői bejelentették, hogy a fesztivál kapuit annak 15. születésnapja alkalmából mindenki számára megnyitják.

Ma viszont szomorú hír fogadta a Hegyalja facebook oldalának like-olóit: a szervezők egy nagyon rövid üzenetben közölték, hogy a fesztivál területén folytatott és tervezett munkálatok miatt nem tudják megrendezni az idei Hegy'-et. „A végsőkig küzdöttünk ennek elkerülése érdekében, de sajnos a döntés elkerülhetetlenné vált. Nincs olyan lehetőség, amellyel megváltoztathatnánk a dolgok állását." - áll a posztban. A bejelentést természetesen mindenki csalódottan fogadta, sokan kételkednek abban, hogy tényleg az építkezés miatt hiúsul meg a fesztivál idei felvonása, de akárhogy is, mostmár biztos, hogy a fesztiválozni vágyóknak valami más alternatíva után kell nézniük.

Mit gondoltok az egészről? Pótolhatja bármely más fesztivál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)