Hirdetés

Elképesztően menő popcornos vödröt kap a Gladiátor 2

|

Nyilván az év egyik legjobban várt mozija sem marad ki az új őrületből.

Hirdetés

Az elmúlt években egyre elterjedtebbé vált, hogy nagy mozifilmekhez különleges popcornos vödrök készülnek, és ez a trend virálissá vált, amikor a Dűne: Második rész megjelenésekor egy olyan popcorn vödröt adtak ki, amely sokak szerint erotikus játékszerre emlékeztetett, holott rossz az, aki rosszra gondol, egy egyszerű homokféregről volt szó csupán. Azóta a "popcorn vödrös háborúk" tovább fokozódtak, a legújabb versenyző pedig nem más, a Ridley Scott Gladiátor 2 című filmjéhez készült vödör, ami egészen új szintre emeli ezt a versenyt.

Kizárólag a Cinemark mozikban kapható (így sajnos hazánkat elkerüli), és nem csak egy egyszerű popcornos tároló: a római Colosseumot formázza, amely a film központi helyszíne. Ezenkívül egy kiterjesztett valóság (AR) elemet is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a nézők egy gladiátorharcot nézzenek meg a Colosseum belsejében.

Hirdetés

A Gladiátor 2 hivatalos közösségi médiáján megtekinthető egy rövid példa, hogyan működik ez a funkció. Az elképzelés szerint az ember megvásárolja a vödröt, megeszi a popcornját, majd a film után beolvassa az AR-kódot, hogy megtekinthessen egy harci jelenetet. Bár ez elősegíti a telefonhasználatot a mozikban, ami nem mindig szerencsés, az ötlet, hogy a történet a moziból kilépve folytatódik, egészen kreatív.

Ti örülnétek, ha hazánkban is kapható lenne?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)