Hirdetés

Elhunyt Shelley Duvall, a Ragyogás főszereplője

|

A színésznő 75 éves korában aludt el végleg.

Hirdetés

Shelley Duvall élettársa, Dan Gilroy jelentette be, hogy a 75 éves színésznő "hosszas szenvedés után most már végre szabad" lett: álmában, cukorbetegség miatti szövődmények következtében hunyt el texasi otthonában. 

Legtöbben a Stephen King regénye alapján készült, Stanley Kubrick által rendezett Ragyogás miatt ismerhették, amiben Jack Nicholson elől menekült - egy 1981-es interjúban elmondta, Kubrick elvárta tőle, hogy heteken át napi 12 órát sírjon, de szerinte sem lett volna annyira jó a film, ha enyhébb módszerekkel készül.

Hirdetés

A Ragyogás előtt az Annie Hallban, utána pedig a Popeye élőszereplős változatában, a Roxanne-ben, valamint a Casper és Wendyben volt látható, de még egy akkora szerepet, amekkorát Kubrick filmjében kapott, nem vállalt. 21 év kihagyás után 2023-ban tért vissza a filmezéshez: a The Forest Hills című horrorban alakított egy anyát.

Négy napja ünnepelte 75. születésnapját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)