Hirdetés

Elhunyt Frank Fritz, az Amerikai kincskeresők egyik főszereplője

|

A History népszerű műsorának sztárja 60 éves volt.

Hirdetés

60 éves korában meghalt Frank Fritz, akit leginkább az Amerikai kincskeresők című műsorból ismerhet a közönség, amelyben Mike Wolf oldalán járták az Egyesült Államok városait, hogy rejtett kincseket (régiségeket és műtárgyakat) találjanak a legváratlanabb helyeken a boltjuk számára vagy saját gyűjteményükbe, valamint érdekes emberekkel találkozzanak és elképesztő történeteket halljanak. Az egyik legismertebb műkereskedő volt, halálának oka egyelőre nem derült ki. 

Az Amerikai kincskeresők 2010. január 18-án indult a History Channelen, és azóta 25 évadot ért meg, de nem végig Frank Fritz-cel, őt utoljára 2020-ban láthatták a nézők a műsorban, mivel az egészségügyi problémái miatt kiszállt. Nem sokkal később, 2022 nyarán agyvérzést kapott. 

Hirdetés

A szomorú hírt egykori kollégája és barátja, Mike Wolf jelentette be a közösségi médiában: 

"Megtört szívvel osztom meg mindannyiótokkal, hogy Frank tegnap este elhunyt. Az életem több mint felében ismertem őt, és akit a tévében láttatok, azt láttam én is: egy álmodozót, aki ugyanolyan érzékeny volt, mint amilyen vicces. Ugyanolyan volt a kamerán kívül, mint a képernyőn, sokak szívébe tudta belopni magát azzal, hogy egyszerűen csak önmagát adta. Ki gondolta volna, hogy egy fehér teherautóban fogunk ülni, több millió ember előtt, akiket érdekelnek a kalandjaink? A műsor előtt együtt fedeztünk fel olyan helyeket, amelyekről nem is tudtuk, hogy léteznek, cél nélkül, csupán a közös szenvedélyből, hogy ráleljünk valami érdekesre és történelmi jelentőségű dologra. Számtalan utazáson vettünk részt, rengeteg kilométert tettünk meg közösen, és áldottnak érzem magam, hogy ott lehettem mellette az utolsó útján hazafelé. Szeretlek, haver, és nagyon fogsz hiányozni, de tudom, hogy egy jobb helyen vagy."

Fritz felbukkant olyan más History Channel műsorokban is, mint a Zálogcsillagok, cameózott egy szinkronszerep erejéig Seth MacFarlane animációs sorozatában, az Amerikai faterban, és a nézők láthatták a Legyen ön is Milliomosban is versenyzőként. 

Nyugodjék békében!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)