Hirdetés

Eladó a Reszkessetek, betörők! ikonikus családi háza – mutatjuk a képeket

|

Igen combos összeget kérnek a McCallister család egykori luxusotthonáért.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg nem a Jóbarátok Chandlerje és Monicája vette meg a Reszkessetek, betörők! című filmben szereplő Kevin McCallister és kőgazdag családjának ikonikus otthonát, ugyanis az a minap hivatalosan is eladósorba került, így bárki megvásárolhatja.

A ház a közkedvelt karácsonyi klasszikus első, 1990-es felvonásában tűnt fel - eredetileg egyébként az Illinois állambeli Winnetka városában található. A most felbukkanó hirdetésre a Sky News lett figyelmes, a hírportál azt írta a beszámolójában, hogy 2012 óta ez az első alkalom, hogy vevőt keresnek Kevinék házára - előtte egy-egy éjszakára kivehető Airbnb-szálláshelyként üzemelt.

Hirdetés

Elsősorban a Reszkessetek, betörők! népszerűségének és töretlen sikerének köszönhető, hogy igen combos összeget kérnek az ingatlanért. Jelen pillanatban 5,25 millió dollárért lehet megvásárolni, ami nagyjából 1,85 milliárd forintnak felel meg.

A ház egyébként az elmúlt évek során több fejlesztésen és felújításon is átesett, így még most is remek állapotban van. Öt hálószoba, hat fürdőszoba, de még egy beltéri kosárpálya és egy moziterem is az ingatlan részét képezi, nem beszélve a méretes garázsról, amiben akár három autó is elfér egymás mellett.

Hogy mennyit változott a családi ház a filmben látottakhoz képest, azt az alábbi galériára kattintva csekkolhatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)