Hirdetés

David Harbour, a Thunderbolts sztárja az új jelmezében csinált bolondot magából

|

A Vörös Őrt megformáló színésznek sikerült megnevettetnie a San Diego Comic-Con közönségét.

Hirdetés

Noha feltűnően hiányzott a San Diego Comic-Con Marvel-paneljéről a 2025-re tervezett Penge film, enélkül is tudott bőven újdonsággal szolgálni a rajongóknak Kevin Feige csapata. A legnagyobb horderejű bejelentés kétségkívül Robert Downey Jr. visszatérése volt, akit Victor von Doom, azaz Doctor Doom szerepében láthatnak majd a nézők. A korábban Vasembert megformáló színész az Avengers: Doomsdayben bújik a Marvel ikonikus szupergonoszának a bőrébe. Az említett filmet egyébként a Russo fivérek rendezik majd, akik az utána következő Avengers: Secret Warra is aláírtak.

Kiderült továbbá, hogy pár nappal a forgatás előtt megváltoztatták a Fantasztikus Négyes címét, valamint felfedték végre annak a karakternek a kilétét, akit Giancarlo Esposito játszik el az Amerika Kapitány: Szép új világban.

Hirdetés

Eközben a rendezvény látogatóinak olyan előzeteseket, kedvcsinálókat is levetítettek, amelyekkel a szélesebb nyilvánosság még jó darabig nem fog találkozni. Bepillantást kaptak a Fantasztikus Négyesbe éppúgy, mint az Amerika Kapitány: Szép új világba. A Thunderboltsot sem hagyták ki, az Öngyilkos Osztag marveles interpretációjaként is értelmezhető csapat tagjai látványos akciójelenetek közepette villantották meg tudásukat helyszíni beszámolók szerint. És hogy jelezzék a Tunderbolt (Harrison Ford) elnök utasítására létrehozott formáción belüli feszültséget, még egy U.S. Agent (Wyatt Russell) és Yelena Belova (Florence Pugh) közötti összecsapást is bevágtak. A Fekete Özvegyben is látott, kiválóan képzett orgyilkost megszemélyesítő színésznő ehhez kapcsolódón külön felhívta a figyelmet a kaszkadőrcsapat munkájára.

A beszélgetés során Wyatt Russel úgy jellemezte az Amerika Kapitány címére méltatlan karakterét, mint akit mindenki imádni fog, a Tél Katonáját játszó Sebastian Stan azon lamentált, hogy vajon hány élete lehet még a kilencből, míg David Harbour arról áradozott, hogy mennyire szereti a kollégáit, különösképp Florence Pugh-t, akivel már a részben Budapesten készült Fekete Özvegy forgatásán is remekül kijött.

Egyébként David Harbourhoz kötődik a panel egyik legviccesebb pillanata, a színész ugyanis filmbéri karaktere, vagyis a Vörös Őr új szerelésében szambázott végig a széksorok között a színpad felé tartva, és lelkes beszéddel tüzelte a közönséget, amíg észre nem vette, hogy kollégái közül senki más sem öltött jelmezbe. Ekkor méltatlankodott egy sort, mivel elküldte az e-mailt, és mindannyian megállapodtak, hogy beöltöznek. Ezután el is viharzott gyorsan átöltözni.

A Tunderbolts jelen állás szerint 2025 májusában debütál a mozikban, nálunk előreláthatóan 1-jétől kezdik majd vetíteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)