Hirdetés

Chris Hemsworth mesélt arról, hogy áll most a Tyler Rake: A kimenekítés 3

|

Jó híreket osztott meg a színész a folytatással kapcsolatban, amire minden bizonnyal még várnunk kell majd egy kicsit.

Hirdetés

2020 áprilisában debütált a Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction) a Netflix felületén, amely megjelenése után nem sokkal a streamingszolgálató egyik legnézettebb saját gyártású filmjévé vált. A címszereplőt megformáló Chris Hemsworth nevével fémjelzett projekt sikerei láttán egyértelmű volt, hogy jöhet a folytatás, amit három évvel később, 2023 júniusában szállított le a Netflix. Az alkotás tovább erősítette a franchise renoméját: Tyler Rake neve összefonódott a minőségi akciófilmekkel, amelyekből a rajongók még többet szeretnének látni.

A jelenleg is zajló San Diego Comic-Conon most nem más, mint Chris Hemsworth szolgált némi helyzetjelentéssel a soron következő harmadik felvonásról.

Hirdetés

A színész a Collidernek adott interjújában elmondta:

"Most éppen a közepén vagyunk az összerakásnak, az írásnak, és közben próbáljuk megfejteni a történetet."

Hemsworth kitért arra is, hogy a Tyler Rake 3-mal az egyik elsődleges céljuk az, hogy megfeleljenek az elődök által felállított magas elvárásoknak.

"Csak biztosak akarunk lenni abban, hogy jól csináljuk, és hogy olyan forgatókönyvünk van, ami elég jó ahhoz, hogy felérjen az előző kettőhöz, hiszen nagyon büszkék vagyunk arra, amit korábban csináltunk, és remélhetőleg újra meg tudjuk valósítani".

- fogalmazott Hemsworth.

A Tyler Rake: A kimenekítés 3 mellett egyébként egy teljes értékű, az akciófilm világában játszódó sorozat is tervben van a Netlfixnél, így ha minden jól megy, a rajongóknak több lehetőségük is lesz arra, hogy elmerüljenek az univerzumban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)