Hirdetés

BREAKING: Robert Downey Jr. visszatér az MCU-ba, de Vasember helyett a Marvel ikonikus főgonoszát fogja játszani

|

A korábban Vasembert megformáló színésszel az Avengers: Doomsday című filmben találkozunk majd először Doctor Doomként.

Hirdetés

Jonathan Majors nemcsak élete lehetőségét puskázta el magánéleti problémái miatt, de a Marvel terveit is sikeresen kisiklatta, minek következtében a Kevin Feige csapatának újra kellett gondolnia a filmes univerzum jövőjét. Habár felröppentek hírek a lehetséges színészcseréről is, végül Kang, a hódító ment a levesbe a hozzá kapcsolódó jövőbeli projektekkel együtt, és a Marvel inkább más irányba indult el.

Hogy pontosan miként is néz ki az irányváltás, arról a Sand Diego Comic-Conon rántották le a leplet, megerősítve egy régi pletykát, ugyanakkor meg is döbbentve a rajongókat. A rendezvény Marvel-paneljén derült ki, hogy igazak a korábbi híresztelések, Robert Downey Jr. valóban visszatér az MCU-hoz, ám a nagy fordulat az volt, hogy nem Vasember szerepében teszi ezt.

Hirdetés

Tony Stark megformálójára új feladat vár, a Marvel képregények egyik legismertebb és legnépszerűbb gonosztevőjét, a Fantasztikus Négyessel, a Bosszúállókkal és az X-Mennel is többször tengelyt akasztó Doctor Doomot fogja eljátszani. Az még nem teljesen egyértelmű, hogy Dr. Victor von Doom vagy egy bekattant Tony Stark rejlik majd a jellegzetes maszk alatt egy alternatív univerzumból. A rendezők ugyan az előbbiként mutatták be, de nem a mostani lenne az első alkalom, hogy a Marvel szándékosan a bolondját járatja a rajongókkal egy nagyobb terv érdekében.

Robert Downey Jr. mindenesetre így kommentálta a nagy hírt:

"Új maszk, ugyanaz a feladat. Mit mondhatnék? Szeretek bonyolult karaktereket alakítani."

Ennek szellemében az eredetileg A Kang-dinasztia (Kang Dynasty) alcímet viselő ötödik Bosszúállók mozi új alcímet kapott. Az Avengers: Doomsday 2026. május 1-jén érkezik, amit egy évvel később, 2027. május 7-én követ majd az Avengers: Secret Wars. A Marvel egyúttal azt is megerősítette, hogy eredményesen zárultak az Anthony és Joe Russoval folytatott tárgyalások, így mindkét produkciót a testvérpár rendezi majd.

A filmek logóit már meg is tudjuk mutatni. Íme:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)