Hirdetés

Az Attack on Titan véget ért, mégis jön egy új film

|

Ez most már tényleg az a befejezés lesz, amit a manga írója akart. Komolyan, itt a vége.

Hirdetés

A 2010-es évek egyik legmeghatározóbb anime szériája Hajime Isayama mangája, az Attack on Titannek adaptációja volt. A hátborzongató pillanatairól és érdekes történeteiről ismert sorozatra mostanában már csak úgy emlékeznek, mint "az anime, ami sosem akar véget érni".

Az Attack on Titan lezárása több darabban, több éven keresztül érkezett meg a rajongókhoz, de tavaly már úgy tűnt, hogy végre mindenki megkapta a tényleges, végleges finálét. Nos, a tervek megváltoztak.

Az anime utolsó évadának utolsó szeletkéjét idén kezdik majd forgalmazni blu-ray lemezeken, ezt megünneplendő pedig a MAPPA összerakott egy filmet az utolsó epizódokból. Ez önmagában nem egy kifejezetten ritka dolog: anime stúdiók gyakran összevágnak egész évadokat egy-egy 2 órás, mozikban is levetíthető verzióba, de itt egy kicsit többről lesz szó.

Hirdetés

Az Attack on Titan: The Final Chapter - Last Attack fejlettebb animációkkal érkezik, ráadásul a rendező, Yuichiro Hayashi szerint a film a "valódi" befejezés, lévén ő mindig is filmes formában képzelte el a történet végét.

Sajnos úgy tűnik, erről mi egyelőre lemaradunk. A Last Attack még csak japánban kapott premierdátumot (2024. november 8.), de nincs kizárva, hogy valamikor a világ ezen részére is ellátogat majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)