Hirdetés

Akkora bukás a Star Wars: Az akolitus, hogy a Disney eltüntette a polcokról a sorozathoz kapcsolódó termékeket

|

Se póló, se bögre, így múlik el a világ dicsősége.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy Leslye Headland showrunner előre ivott a közmondásos medve bőrére, amikor azt hangoztatta, hogy komoly tervei vannak a sorozattal, és hogy már tudja, milyen témákat, karaktereket, történetszálakat fog érinteni a második évaddal, mert mint ahogy az a minap kiderült: semmilyent. A Disney ugyanis ránézett a számokra, és arra a következtetésre jutott, hogy nincs értelme finanszírozni a Köztársaság fénykorába helyezett sorozat folytatását.

A legfrissebb fejlemény pedig arra utal, hogy a szórakoztatóipari óriás büszkeség helyett már inkább szégyent érez, ha a Star Wars: Az akolitusra terelődik a szó.

Hirdetés

Hogy miből következtetünk erre? Nos, aki meglátogatja a Disney hivatalos webshopját, hamar ráeszmél, hogy nyomtalanul eltűnt minden olyan logózott termék, ami a Star Wars: Az akolitushoz köthető. Az aloldal üresen árválkodik, a kereső pedig tanácstalanul tárja szét a karjait, amikor elkezdjük begépelni az acolyte szót. Bezzeg a mandalorian nem hozza zavarba.

A Disney egyelőre nem nyilatkozott, hogy mi áll a történtek hátterében, de ha nem hibáról, hanem szándékos takarításról van szó, akkor még azt sem zárhatjuk ki, hogy a sorozat a Disney+-ról is leszedett Willow sorsára jut. Azért mondjuk kár volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)