Hirdetés

A Prime Video toplista harmadik helyén debütált a hazai nézők egyik új kedvence

|

Egyetlen komoly változás történt a magyar Prime Video toplistán.

Hirdetés

A Prime Video aktuális magyar toplistáján ezen a héten nem sok mozgás volt tapasztalható. Fontos észben tartani, hogy ez a lista ugyebár vegyes, tehát mozifilmek és tévésorozatok egyaránt szerepelnek benne. A piszkos hadviselés minisztériuma még mindig verhetetlen, a magyar nézők rommá pörgetik Guy Ritchie új filmét. A fiúk, vagyis a The Boys második helyezése sem meglepő, biztosan vannak, akik még most fejezik be a legutóbbi évadot. 

Az már egy fokkal izgalmasabb, hogy milyen gyorsan csúszott vissza a Batman: A köpenyes lovag animációs sorozat a harmadik helyről a hetedik. Új versenyzőként pedig a Sebességmámor száguldott be, ez egy kifejezetten a Prime Videóra gyártott akciófilm, amit Kelly Blatz rendezett. A főbb szerepekben KJ Apa, Eric Dane, Maia Reficco, Edward James Olmos és Austin North látható.

Hirdetés

Jelenleg így áll a Prime Video film és sorozat top 10-es listája hazánkban:

  1. A piszkos hadviselés minisztériuma
  2. A fiúk
  3. Sebességmámor
  4. A hatalom gyűrűi
  5. Fallout
  6. Kémecském: Az örök város
  7. Batman: A köpenyes lovag
  8. V generáció
  9. Maxton Hall - A világ, ami elválaszt
  10. Lady Jane
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)