Hirdetés

A Disney+ ilyen tartalmakkal erősít még az ősz folyamán

|

Örülhetnek többek között a Marvel, A Grace Klinika és a Bruce Springsteen rajongók is.

Hirdetés

A Disney+ is csatlakozott azon streamingszolgáltatások sorához, amely árat emelt, valamint véget vetett a jelszómegosztásnak, ezért cserébe viszont az előfizetők joggal várhatják el azt, hogy minőségi újdonságokat, folyamatos tartalomfrissítést kapjanak. Arról már beszámolt a Disney, hogy szeptemberben milyen filmek és sorozatok kerülnek fel, illetve rajtolnak el a platformon, azonban most egy sajtóközlemény keretében kitekintett a teljes őszi felhozatalra, és megemlített néhány kiemelt címet, amikre november 30-ig bezárólag számíthatunk. 

A vállalat legnagyobb dobása minden bizonnyal a szeptember 19-én induló WandaVízió spin-off, a Kathryn Hahn főszereplésével készült Mindvégig Agatha, amelynek utolsó két epizódját pont Halloween környékére időzítette a Marvel, de ezen kívül is lesznek érdekességek. 

Hirdetés

Októberben jön a Dame Jilly Cooper híres regényén alapuló saját gyártású sorozat, a Riválisok, amely nyolc epizódon keresztül repít el az 1980-as évek Angliájának társadalmi elitjébe, és egyúttal a televíziózás kíméletlen világába - mindezt olyan színészekkel, mint David Tennant és Aidan Turner. Szintén októberben jön a Bruce Springsteen és bandája legendás fellépéseinek kulisszatitkaiba beavató dokumentumfilm, az Útinapló: Bruce Springsteen and the E Street Band.

Októberben vagy novemberben érkezik a Doctor Odyssey című dráma Joshusa Jackson (Dawson és a haverok, A rejtély) és Don Johnson (Miami Vice, Nash Bridges) főszereplésével, amely mögött az American Horror Story atyja, Ryan Murphy áll. Ez a megszokott kórházak helyett egy luxushajón játszódik, és egy fedélzeti orvos megpróbáltatásait követhetjük nyomon. November 25-én befut a National Geographic új sorozata, a Tsunami: Race Against Time, amely a történelem egyik leghalálosabb természeti katasztrófáját mutatja be a túlélők és tudósok bevonásával. Ezeken kívül az ősz folyamán tér vissza új évaddal a Jeff Bridges nevével fémjelzett A nagy öreg, a szintén Ryan Murphy projektjei között helyet foglaló 9-1-1, és sokak kedvence, A Grace klinika is.

Most korlátozott ideig, szeptember 27-ig él egy új előfizetői ajánlat is, amivel három hónapon keresztül csak 999 forintba kerül a havi díj, amit új és visszatérő felhasználók is igénybe vehetnek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)