Hirdetés

A Bosszúállók a xenomorfokkal csapnak össze, íme az első képek

|

Ha mindig is meg szerettétek tudni, hogy Hulk elbírna-e egy aliennel, a hamarosan megjelenő Aliens vs. Avengersben megnézhetitek.

Hirdetés

A Marvel Comics kifejezetten jól időzíti legújabb szürreális képregényének megjelenését, ugyanis az Egyesült Államokban augusztus végén elrajtoló Aliens vs. Avengers nem sokkal a "Marvel Jézus" (vagyis a Bosszúállókra is építő Deadpool & Rozsomák) és a legújabb Alien film, az Alien: Romulus mozikba kerülése után érkezik, a történet pedig a két franchise keresztezését hozza el. 

Miután - a 20th Century Fox bekelebezésének köszönhetően - tavaly sikerült összeboronálni egy sztoriba Rozsomákot és a Ragadozót, most a Predator nagy ellenfele is beszáll a buliba. Az Aliens vs. Avengers című crossover újra egyesíti a Secret Wars kreatív csapatát, Jonathan Hickman írót és Esad Ribić rajzolót, akik igyekeztek megtalálni az arany középutat a két franchise között, ugyanis míg a legtöbb Bosszúállók sztori napjainkban játszódik, addig az Alien a távoli jövőben, így a történetük a közeljövőben kapott helyet egy idősebb, összeszokottabb hőscsapattal. 

Hirdetés

Az is kihívás volt az alkotók számára, hogy kiválasszák a Bosszúállók ideális felállását a xenomorfok ellen. Végül olyan karakterek veszik fel a harcot a savas vérű idegenekkel, mint Hulk, Amerika Kapitány, Vasember, Marvel Kapitány, Fekete Párduc, Miles Morales, Valeria Richards és Hatut Zeraze. Olyan szereplőgárdát szerettek volna választani, amelyben a legnagyobb nevek és néhány meglepetésarc is helyet kap. Csakhogy ott volt az a probléma is, hogy bármilyen Alien-történet is jelent meg, mindegyikben a xenomorfok felé billent az erőfölény.

Hickman szerint a fenyegetésnek ára kell legyen, és ahhoz, hogy a történet előrehaladtával fokozódjon a feszültség, szükség van a tétek növelésére. Mivel szuperhősökről van szó, kreatívnak kellett lenniük ezen a téren: olyan kérdésekkel fognak eljátszani, mint hogy mibe fog kerülni ez a csata a Bosszúállóknak, és hogyan lesznek kénytelenek megfizetni a győzelem árát. Mi történik, ha ez az invázió olyan problémává válik, amit Hulk nem tud egyszerűen szétzúzni?

Az Aliens vs. Avengers #1 augusztus 28-án jelenik meg az Egyesült Államokban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)