Hirdetés

Magyar túlélőhorror készül, amit a haverokkal pörgethetsz majd újra és újra

|

A Cult of the Child Eater egy 100 százalékosan magyar fejlesztésű indie projekt, amit hamarosan bárki kipróbálhat majd.

Hirdetés

Az Uncle George Games egy magyar csapat, amely elég kemény fába vágta a fejszéjét. A srácok első játéka kooperatív horror lesz, amiben egy kelet-európai árvaházból kell megszöknünk. Ahogy a címből is kitalálhattátok, az intézmény nem lesz túl gyerekbarát. Ami pedig a játékosokat illeti, nekik logikai feladványokat kell megoldaniuk, valamint össze kell majd dolgozniuk annak érdekében, hogy élve megmenekülhessenek egy szekta karmai közül.

"A játék magas újrajátszhatósági faktorral rendelkezik, ugyanis minden egyes elindított játékban a rendszerünk véletlenszerűen választja ki az adott logikai feladat láncokat a játékosok számára. Mindig máshová helyezi a pályán fellelhető tárgyakat, dokumentumokat. Sok alkalommal kell kimenekülniük a játékosoknak, mire össze tudják gyűjteni az eszközöket és a tudást, hogy a végső ütközetben le tudják győzni a szektát és magát a "Child Eater"-t."

Hirdetés

A projekthez két trailert is kaptunk már. Míg az első csak a hangulatot és a sztori alapjait adja át, a második már részletesebben mutatja be, hogy milyen kihívások is várhatnak ránk:

A fejlesztők ígérete szerint valamikor a jövőben egy demóval is szolgálnak majd az érdeklődőknek. Ehhez érdemes lesz figyelnetek a Cult of the Child Eater Steam aloldalát, és hivatalos weboldalát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)