Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a magyar maffiajáték

|

A Glitchy Frame Studio első játékában a Don ellen kell tanúskodnunk, és nem lesz egyszerű épp bőrrel megúszni ezt a kalandot.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk egy egészen izgalmasnak tűnik magyar játékról, a Targeted -10 Days címen készülő projektben ugyanis a maffia próbál meg minket kinyírni. A sztori szerint karakterünk tanúskodni szeretne a maffia feje, a Don ellen, ez pedig nem épp életbiztosítással felérő cél. 

Ha túl szeretnénk élni a kalandot, akkor folyamatosan résen kell lenni, nyomokat kell keresni, és ügyelni arra, hogy a gengszterek még csak véletlenül se tudjanak lecsapni ránk. Kellemes kikapcsolódásnak tűnik akár egy délutánra is, hiszen játékideje nagyjából 30-60 perc - persze csak a legkönnyebb fokozaton. 

Hirdetés

A Targeted -10 Days augusztus 14-én fog megjelenni Steamen Windowsra, Linuxra és Steam Deckre. Az alkotók nemrég egy külön oktatóvideót is készítettek, amiben részletesen bemutatják a játék mechanikáit. Alább ezt is meg tudjátok nézni. A megjelenést követően ingyenes frissítések is várhatók, ezekkel legalább 25 új csapda kerül majd be a játékba, ősszel pedig jön az Anomália mód is, ami paranormális jelenségekkel bővíti a repertoárt. A későbbiekben tervben van egyébként egy androidos verzió is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)