Hirdetés

Ingyen kipróbálhatod a magyar fejlesztésű stratégiai játékot, amiben minden a ritmusérzékeden múlik

|

3D-s kirakóst már villantott a WOMBEX Games csapata, most egy ritmusalapú tower defense címmel jelentkeznek.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk a Jigs4w3D Puzzle Challenge nevezetű, magyar fejlesztésű játékról, amiben realisztikus 3D-s környezetben lehet kirakósozni. Nos, a fejlesztők láthatóan nem lazsálnak, ugyanis máris egy új projekttel jelentkeztek. Ez pedig nem más, mint egy ritmusalapú stratégia játék, a Bass Defense: Rhythym Meets Strategy. 

A Bass Defense ingyenes prológusa Bass Defense: First Memorythyms címmel már elérhető a Steamen, szóval ti magatok is belekóstolhattok abba, mit is kínál ez az hétköznapinak semmiképp sem mondható stílusmix. 

Hirdetés

Az ingyenesen játszható prológus összesen 5 pályát kínál a végles 20-ból, van benne helyi többjátékos mód, 3 játékmód és ugyancsak 3 nehézségi szint, illetve a teljes változatban elérhető 9 power upból összesen 5 darab próbálható ki. 

Gyakorlatilag egy tower defense játékról van szó, a csavar abban rejlik, hogy a megfelelő gombokat a zene aktuális ütemét lekövetve kell megnyomni. A különböző nehézségi szinteken változik a ritmus sebessége és összetettsége, valamint az ellenségek támadási mintája. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)