Hirdetés

Gyönyörűnek ígérkezik az új magyar játék, a The Last Three

|

Ez lesz a Bob: A thousand lives készítője, Putnai Csaba következő fejlesztése.

Hirdetés

Putnai Csaba alkotásáról, a Bob: A thousand lives-ról 2022-ben számoltunk be először, amikor megérkezett a régi klasszikus platformerekre jellemző, komoly kihívást jelentő játékmenetet kínáló cím, amelynek középpontjában egy kisfiú áll, aki egy baleset után egy rejtélyes és különös világban találta magát. A játék nyomasztó hangulattal, érzelmesen mesél az élet körforgásáról, egy évvel később pedig még szebbé és kidolgozottabbá vált, szóval érdemes adni neki egy esélyt.

A Bob azonban nem az egyetlen projekt volt, amin Putnai Csaba dolgozott és amivel csiszolgatta a platformerekkel kapcsolatos tapasztalatait, ugyanis a fejlesztő most hivatalosan is bejelentette, hogy még idén megérkezik a következő játéka, amely szintén egy 2.5D-s platformer lesz, viszont külcsín tekintetében egy sokkal részletgazdagabb megoldásra számíthatunk. 

Hirdetés

A The Last Three névre keresztelt platformer a klasszikus videojátékok varázsát igyekszik ötvözni a modern látványvilággal. A történet az utolsó kőtigrisek családjára fókuszál, akik egy nyugodt és varázslatos erdő békés őrzőiként élnek, az idillt azonban felrúgja egy idegen civilizáció, amely megszállja a földjüket és elragadja az anyatigrist. Az apa és a kölyke elhatározzák, hogy megmentik az anyát és visszaállítják az erdő harmóniáját, eközben pedig szembeszállnak az idegenekkel. 

A játékmenet a két karakter váltakozó irányításán alapul, a lényeg az, hogy egymást segítve jussanak tovább. A gameplay a platformerek gyors tempóját keresztezi a könnyed logikai feladatokkal és az izgalmas, érzelmekben gazdag, tanulságos történettel, amelynek két befejezése is van. A játékmenetet feszültségkeltő zene kíséri, és egy ízléses, mesebeli grafika adja a körítést hozzá, amelyben Putnai Csaba szerint nagyjából 8-10 órán keresztül gyönyörködhetnek a játékosok. 

A The Last Three várhatóan idén decemberben jelenik meg az Epic Games Store-ban

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)