Hirdetés

Elkészült a Half-Life 2 és az Episode-ok magyar szinkronja, ingyen letöltheted

|

Ha újra végigjátszanád a Half-Life 2-t vagy valamelyik Episode-ot, így érdemes nekiállni.

Hirdetés

Valószínű, hogy a nem magyar fejlesztésű játékok soha nem kapnak majd hivatalos magyar szinkront (nagyon kevés példa van erre a múltból), de legalább lelkes csapatok gondoskodnak arról, hogy néhány címet magyar hanggal is élvezhessünk. Míg a SzinkronSarok a Resident Evil 4 és a God of War után a Detroit: Become Humant fordítja, egy másik csapat a Half-Life 2, az Episode One és az Episode Two szinkronizálását vállalta be.

A Pink Sunset Studio július 26. 12:00-kor teszi elérhetővé a fájlokat honlapján, ezeket aztán a játékok egy példányával együtt lehet majd használni, de azok beszerzése a játékosok feladata.

Hirdetés

Mint azt az alábbi videó is bemutatja, Alyx Vance hangját Dömötör Naomi, Barney-ét Gargya Márk, Eli Vance-ét pedig Varga Tamás adja. Gordonét, meg hát... tudjátok.

Hangulatos előzetes is készült, ami szintén ízelítőt ad a hangokból.

Ha szeretnétek még több hasonló szinkront, a Pink Sunset Studiót a PayPalon, Patreonon vagy Ko-fin is támogathatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)