Hirdetés

Elérhető a magyar fejlesztésű Mandragora ingyenes demója!

|

A metroidvania és soulslike játékok elemeit vegyítő Mandragora már bárki számára kipróbálható.

Hirdetés

Szépen araszolgat a megjelenés felé a Mandragora, a Primal Game Studio első játéka, ami annyira ígéretes, hogy a Knights Peak kiadó felkarolta - ez ugye a MY.GAMES egyik ága, ami a Hawked, a Warface: Clutch és a Pathfinder: Kingmaker jogait is kezeli.

A Kickstarter-támogatók már a zárt bétára készülhetnek, de azok is kipróbálhatják a játékot mától, akik nem szálltak be a finanszírozásába: ma reggel elérhetővé vált egy ingyenes demó a Steamen.

Ennek keretében a Vanguard kaszt próbálható ki (ez egyike a hatnak, ami a megjelenéskor választható lesz), mely a nyers erőben, a kétkezes fegyverekben és a gigantikus pajzsokban hisz.

Hirdetés

A demóban bejárhatjuk a játék elejének egy részét, beszélgethetünk és kereskedhetünk NPC-kkel, cuccokat szerezhetünk, kipróbálhatjuk a talentezést, magunkkal vihetünk egy kézművest, aki helyben csinál nekünk cuccokat, valamint 3 miniboss-szal is megbirkózhatunk.

Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs. Két éve meglátogattuk a fejlesztőket, alább megnézhetitek, hogyan formálódott akkor a projekt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)