Hirdetés

Egy hercegnőt irányítva kell megmentenünk hazánkat ebben a magyar kalandjátékban

|

Nem kell már vészesen sokat várni a középkori kalandjátékra.

Hirdetés

A NovaSphera Studio jelenlegi tervek szerint jövőre, tehát 2025-ben érkező, középkori környezettel operáló kalandjátéka, az Elflock egy meglehetősen izgalmasnak tűnő alaphelyzet elé állítja a játékosokat: egy hercegnő bőrébe kell bújnunk, aki hosszas távollét után épp hogy csak visszatért a hazájába, de egyből komoly döntési helyzetek elé állítja őt a kaland. 

Segítenie kell édesapjának a királynak abban, hogy megmentse szülőföldjét, de döntéseinek következtében akár hazája pusztulásának okozója is lehet.

Hirdetés

Egyelőre az alábbi rövidke teaser trailert tudjátok megnézni, de az ígéretek szerint még idén decemberben jönni fog egy játékmenet előzetes is. Addig pedig hetente érkeznek majd az új részletek a fejlesztők különböző social felületein.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)