Hirdetés

A legújabb magyar játékban a maffia próbál meg minket kinyírni

|

Hamarosan megjelenik a hazai Glitchy Frame Studio első játéka, a Targeted.

Hirdetés

Ti játszottatok már olyan videojátékokkal, amik az anomáliák keresésére vagy a végtelen loopokra épültek? Akár igen, akár nem, hamarosan ezek egyvelegét élhetitek át a hazai székhelyű, háromfős Glitchy Frame Studio első alkotásában, a Targetedben, amelynek kedvéért a csapat egy érdekes koncepciót talált ki.

A történet szerint az általunk terelgetett karakter a maffia egykori tagjaként tanúskodni próbál a Don ellen, aki viszont mindent elkövet, hogy elintézze a főszereplőnket. A túlélés érdekében folyamatosan résen kell lennünk és nyomokat keresnünk az autónkat tároló mélygarázsban, hogy kiderítsük, leselkedik-e bármilyen veszély ránk, ami megakadályozza a tanúvallomást. 

Hirdetés

A Targeted - 10 Days játékmenete ez alapján nem bonyolult: vizsgálódnunk kell, és ha bármi szokatlanra bukkanunk, épségben a lifthez kell rohannunk, majd elmenekülnünk, ám ha mindent rendben találunk, akkor beszállva az autóba eljuthatunk a tárgyalásra, remélhetőleg élve. Ugyanis ha a döntés hibásnak bizonyul, a gengszterek kíméletlenül lecsapnak. Nézzetek bele, hogy milyen lesz, és a trailert elindítva ne lepődjetek meg a hangokon: a játék nemcsak magyar feliratot kap, hanem szinkront is. 

A Glitchy Frame Studio többek között azt ígéri, hogy lesz több mint 100 megtalálható nyom, több nehézségi szint, archievement rendszer, ranglétra (lehet versenyezni a haverokkal vagy más játékosokkal), valamint egy a megjelenés utáni frissítéssel bekerülő új játékmód, az Anomália, amelynek keretében paranormális jelenségek is fel fognak bukkanni. 

A Targeted valamikor idén jelenik meg PC-re, Linuxra és Androidra, de később más platformokra is ellátogathat. Várhatóan 3,99 eurót (körülbelül 1600 forintot) kérnek majd érte, azaz kevesebbe fog kerülni, mint egy mozijegy.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)