Hirdetés

A környék legjobb kocsmáját hozhatod össze ebben a magyar fejlesztésű szimulátorban

|

A Pub Simben fel kell virágoztatnod a bizniszt, és igen, eleinte minden munka rád marad.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a Steamen a különféle témájú szimulátorjátékok: olyan mértékben bővül a műfaj, hogy ha beírtok bármilyen témát a Valve áruházának keresőjébe, valószínűleg rá fogtok bukkanni a találatok között egy már megjelent vagy még készülő menedzserjátékra. Van, amiben kávézót, benzinkutat, boltot és hasonlókat vezethetünk, de olyanok is akadnak, amelyekben füvet kell nyírnunk, házat kell takarítanunk vagy éppen lopnunk kell. 

Ebben a zsánerben próbál szerencsét a magyar, kétfős 1st Impact Games által fejlesztett Pub Sim is, amely nem árul zsákbamacskát: megnyitjuk benne életünk első virtuális kocsmáját.

Hirdetés

A Pub Sim játékmenete pont olyan, mint amire számítanál a név alapján: takarítani kell a helyiséget, készleteket kell szerezni, be kell állítani az árakat, beengedni a vendégeket és mérni az italokat. Ha sikerül elég sokáig fennmaradni, akkor jöhet a felújítás, a személyzet felvétele, a bővítés és hasonlók. Ügyelnünk kell rá, hogy töltéskor ne menjen egy csepp se félre, hiszen az pénzveszteség, ahogy a biznisz menedzselése, a széles választék és az alkalmazottak menedzselése is a figyelmünket igényli. 

A Pub Sim augusztus 14-én kerül fel a Steamre korai hozzáféréssel, de a demóját már most is kipróbálhatjátok, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen a koncepció a gyakorlatban. Az biztos, hogy a srácok megígérték, hogy igyekeznek minél inkább személyre szabhatóvá tenni a kocsmát. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)