Hirdetés

Napi büntetés: mozikba kerül a Hamlet GTA Online-ban forgatott feldolgozása

|

És igen, az lesz a címe, hogy Grand Theft Hamlet.

Hirdetés

Van úgy, hogy az ember azt érzi, egy párhuzamos valóságba került, ahol a korábbi világ szabályai már nem érvényesek. Azt gondoltuk, az lesz ma a legszürreálisabb hír, hogy az egyik kereskedelmi csatorna híradójában két percen keresztül foglalkoztak egy politikus péniszével, de bizonyos tekintetben felülmúlja ezt a Grand Theft Hamlet, Pinny Grylls és Sam Crane filmje, amit teljes egészében a GTA Online segítségével készítettek el, és az Egyesült Államokban mozikba is kerül, míg a világ többi részén online lesz látható.

A két színész a Covid19-járvány során, 2021 januárjában állt elő ezzel az ötlettel, miután munka nélkül maradtak. Sokat játszottak, mígnem rátaláltak egy játékbeli színházra, és azt gondolták, a legjobb lesz, ha megrendezik ott a Hamletet.

Hirdetés

Nyilván nem könnyű egy olyan online játékban bármit rendszer szerint csinálni, amiben akármikor lelőhetnek minket random játékosok, de ezt izgalmas kihívásnak élték meg.

"A dokumentumfilm azt a kérdést teszi fel, hogy mi ez a tér. Hogyan használjuk, és mi minden lehetséges még benne? Át tudjuk-e ültetni ezt az ősi történetet egy vadonatúj térbe? És lesz-e még értelme? A Los Santosban rejlő filmes potenciál azonnal nyilvánvalóvá vált, a csillogó, észbontóan részletes városkép és a környező vidék, a ray tracingelt fények, az állandóan változó időjárási rendszerek és a bonyolult hangtervezés révén. A játékbeli telefonkamerát használva intim, közeli felvételeket és filmszerű panorámákat tudtunk készíteni a tájakról - így a felfedezetlen ország káoszában és erőszakosságában egy sokkal filmszerűbb vizuális nyelv, valamint a pátosz, az érzelmek és a lírai pillanatok is megjelenhettek."

- áll a hivatalos weboldalon.

Egyelőre még nem tudni, mikor lesznek a vetítések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)