Hirdetés

IShowSpeed elfogadta egy olimpiai sprinter kihívását

|

A streamer kijelentette, hogy "ő még életében nem veszített versenyt" ami egy egész eseménysort indított el.

Hirdetés

IShowSpeed nagyon szeret magából bohócot csinálni az interneten. Akár szándékosan, akár véletlenül, de folyton kinevetteti magát, miközben épp üvöltözik, vagy értetlenül ácsorog egyes kultúrák sajátosságait mérlegelve.

Mivel egy elképesztően sikeres tartalomgyártóról van szó, online kalandjait ezrek figyelik. Így került az olimpiai sprinter, Ewa Swoboda fülébe, hogy Speed bizony "még életében nem vesztett versenyt", legalábbis saját elmondása szerint.

Swoboda feldobta Speednek, hogy augusztus 24-én, a Lengyelországban található Sziléziai Stadionban lesz az RMF FM versenye, aminek győztese vele mérheti majd össze tudását. Swoboda szívesen futna Speeddel, de ahhoz először bizonyítania kell magát.

Hirdetés

A fél világ azt várta, hogy a streamer mit válaszol majd erre, és ma meg is érkezett a várva várt reakció:

Erőteljesen kérdéses, hogy IShowSpeednek mennyi esélye lesz ebben a megmérettetésben, de a srác látszólag elfogadta a kihívást. Meglátjuk, hogy mi lesz ebből, de az RMF FM versenyig már csak napok vannak hátra. Hamarosan elfogy az idő a szájalásra, és ki kell majd állni a startvonalhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)