Hirdetés

Figurákkal támadja a pénztárcáinkat a Sony

|

Az elmúlt évek legnépszerűbb PlayStation hőseit tehetjük fel a polcainkra.

Hirdetés

Ahogy az előző generációban, úgy most is dominál a Sony, franchise-ai egyre sikeresebbek, prémium sorozatainak új részei is nagyot futottak. A God of War, a Horizon és a Ghost of Tsushima játékok rengeteg feledhetetlen órát adtak nekünk, hőseik bekerültek a gaming világ legismertebb karakterei közé. Nem is csoda, hogy rengetegen keresték fel a PlayStation hivatalos ajándékboltját, és foglalták le maguknak a kedvenc játékaik gyűjthető figuráit.

A Sony és a Spin Master bejelentették, hogy egy közös projekt eredményeképp megjelentetnek egy sor figurát. Aloy, Varl, Kratos, Atreus, és Jin Sakai mind ott lehetnek az asztalodon, és még csak nem is kell "annyira" borsos árat fizetned értük.

Hirdetés

A rengeteg extrával felszerelt modelleket 30-50 dolláros áron zsebelhetjük be, az előrendelés pedig Aloy esetében már el is indult, őt augusztusban elkezdik majd kiszállítani. A többiek valamikor szeptemberben kerülnek sorra, de Kratost és haverokat is lefoglalhatjuk magunknak július 15-től kezdődően.

A figurákat a PlayStation Gear üzletéből lehet megrendelni azokba az országokba, ahova szállítanak (Magyarország sajnos nem ilyen), és bár elvileg az Amazonon keresztül is beszerezhetőek lesznek, erre egyelőre nem találtunk bizonyítékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)