Hirdetés

Cuki képregény mesél Geralt és Ciri kapcsolatáról

|

Nagyon aranyos kis kötet született a Fehér Farkasról és fogadott lányáról.

Hirdetés

Nem feltétlenül a The Little Witcher nem az első ötletünk, a vaják köré szőtt franchise bővítésére, de épp ez teszi annyira különlegessé Giana Carboni képregényét. A gyűjtemény egyszerre szól azoknak a Witcher-rajongóknak, akik "épp a saját Cirijüket nevelgetik", és azoknak, akik "több időt töltenének Kaer Morhen" falai között.

Tekintve, hogy a képregény a CD Projekt RED világához tartozik, kánonnak számít, ahogy Geralt próbálja felkészíteni Cirit a szörnyvadászok veszélyes életére.

Hirdetés

A bűbájosan megrajzolt paneleken Geralt és Ciri mellett Yennefer és Vesemir is felbukkannak majd:

"A nem szokványos családunk aranyos történetei megnevettetnek majd benneteket, miközben tudatosítják bennetek, hogy egy kis vajákot felnevelni nem sokban különbözik bármely másik gyermektől. Oké, lehet, hogy az esti mesékben előfordulnak meglepetten pukizó szörnyek, és Geralt talán előhúzza majd a vaják esküt, hogy rábeszélje Cirit a fogmosásra, de még a rettenthetetlen Fehér Farkas is fel fogja adni a harcot, amikor a lefekvési időről vagy a délutáni teáról van szó."

A The Little Witcher már előrendelhető az Amazonon 16 dollárért. A kiszállításra viszont csak jövőre számíthatunk, május magasságában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)