Hirdetés

Rég elfeledett játéksorozatból csinálna most filmet a Sega

|

A Sonic filmek és a Yakuza sorozat után rizikósabb terepre térne a kiadó.

Hirdetés

A Sega egyszer már sikerrel járt egy régi franchise feltámasztásával, de a kék sündisznót valamivel többen ismerik, mint a következő feldolgozás alanyát. A kiadó új megállapodása a Universal Picturesszel egy merőben más szériáról szól: a Sega előrángatta a Shinobit, majd Sam Hargrave rendező és Ken Kobayashi forgatókönyvíró kezeibe adta. A GamesBeat jelentése szerint egy filmes adaptáció munkálatai már javában folynak.

A gyártásért Marc Platt és Adam Siegel felelnek, akik a Marc Platt Productions cégük minden erőforrását bevetik majd a hack-n-slash széria adaptálásához. A Sonic filmekért felelős Story Kitchen is be fog segíteni: a cégtől Dmitri M. Johnson producer, Timothy I. Stevenson vezető producer és Mike Goldberg társproducer fognak beszállni a Shinobi kalandjába. A Sega részéről Toru Nakahara (a játékkiadó minden filmes és sorozatos projektjének felügyelője) is részt vesz a buliban.

Hirdetés

A Shinobi maga egy 1987-es árkád játék volt, ami több portot és folytatást is megélt. A legutóbbi megjelenés 2011-ben látott napvilágot Nintendo 3DS-en. Nem hibáztatnánk senkit, ha nem emlékeznétek a játékokra, de a tematika van annyira erős, hogy egy érdekes akció/kalandfilm születhessen belőle. Meglátjuk, hogy összejön-e majd bármi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)