Hirdetés

Tölthető az Epic Games Store e heti ingyen játéka

|

Most csak egy ajándékkal készült az Epic Games Store, de nem panaszkodhatunk.

Hirdetés

Kisebb kavarodások után végre ingyen szerezhettük meg az elmúlt egy hétben a The Escapists 2-t, valamint a Killing Floor 2 és a Lifeless Planet is járt mindenkinek, aki nem felejtette el hozzáadni őket fiókjához. Aki meg igen, bánhatja - újabb hét, újabb ajánlat.

Hirdetés

Erre a hétre a Torchlight II jutott, egy akár kooperatívan is játszható, izometrikus nézetű akciójáték, melyben négy kaszt közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat, majd Vilderan változatos tájait bejárva kaszabolhatunk, horgászhatunk, vagy háziállatot tarthatunk, hogy ne kelljen nekünk elvinni a városba az eladásra szánt lootot. Ezt július 23. 17:00-ig szerezhetitek meg az Epic Games Store oldalán vagy az asztali kliensben. 

A jövő héten ismét két játék következik, a Next Up Hero és a Tacoma lesz soron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)