Hirdetés

Most PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en is ingyen nyúzhatod az év egyik legjobb játékát

|

Próbaverzióval várja a Capcom a Dragon's Dogma 2 iránt érdeklődő játékosokat.

Hirdetés

Barokkos túlzás, hogy régen mindig jobb volt, az viszont igaz, hogy a '90-es években és még a 2000-es évek elején is nagyítóval kellett keresni azokat a játékokat, amelyekből nem készült játszható demó, méghozzá rendszerint a megjelenés előtt. Azáltal pedig, hogy személyesen megtapasztalhattuk, hogy milyen élményt nyújtanak, rövid idő alatt átfogóbb képet alkothattunk ezekről az alkotásokról, mintha órákon át streameket néztünk volna.

Ezért is örömteli, hogy nem tűntek még el teljesen a demók és trial verziók, bár az is igaz, hogy a kiadók, fejlesztők manapság már csak hónapokkal a premier után allokálnak rájuk valamennyit a rendelkezésükre álló erőforrásokból.

Hirdetés

A Capcom például most érezte úgy, hogy itt az ideje ráengedni a még hezitáló játékosokat is a márciusban elrajtolt Dragon's Dogma 2-re, ezért elérhetővé tette az ingyenes próbaverziót, amivel legfeljebb két órát kalandozhatunk a kampányban. Ennyi ugyan kevés ahhoz, hogy minden szörnyet megmásszunk, de pont elég ahhoz, hogy ráérezzünk az ízére, és el tudjuk dönteni, szeretnénk-e még többet belőle. A próbaidőszak július 18-án ér véget, PlayStation 5-ön 08:59-ig, Xbox Series X|S-en 11:59-ig, PC-n (Steam) pedig 18:59-ig használhatjuk fel az időkeretet.

Sőt mi több, közben akár ki is használhatjuk, hogy a Capcom leakciózta a Dragons Dogma 2-t, ami így most:

PlayStation 5-re 19 943 forint (28 490 forint helyett)

Xbox Series X|S-re 17 980 forint (25 690 forint helyett)

PC-re a Steamen 51,99 euró (64,99 euró helyett)

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)