Hirdetés

Különleges és félelmetes játék lesz az Epic Games jövő heti ajándéka

|

Ezt a vonatutat mindenki imádni fogja (a főszereplőket leszámítva).

Hirdetés

Ahogy minden csütörtökön, úgy tegnap is frissült az Epic Games Store. A Freshly Frosted és a Rumble Club ajándéktárgyak most mindenkinek ingyen elérhetőek, de a jövő heti ajándékfelhozatalt is ismerjük már. Kiderült ugyanis, hogy jövő csütörtökön ingyenessé válik a Sunless Skies: Sovereign Edition.

Ha a cím ismerősnek tűnik, akkor valószínűleg a Sunless Sea-re emlékeztek: a Failbetter Games előző produkciója a tengeren zajlott. Ezúttal az egekbe indulunk egy űrutazó vonattal.

A Sunless Skies: Sovereign Edition egy sci-fi horror RPG, ami H.P. Lovecraft történeteit veszi alapjául, ehhez megfelelő hangulatot képzeljetek el.

Hirdetés

Kb. erre számíthatunk:

A Sunless Skies: Sovereign Edition 2024. június 27-én válik ingyenesen elérhetővé, és július 4-ig lesz majd alkalmatok bezsebelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)