Hirdetés

Ingyenes tenisszel és kipucolandó dungeonökkel várja az Xbox a konzoltulajdonosokat

|

Ha nem tudod, hogy mivel töltsd a hétvégéd, akkor érdemes lehet bekapcsolnod az Xboxod és letöltened az ingyenes kínálatot.

Hirdetés

A Microsoft régió jó szokása, hogy minden hétvégén felkínál pár címet ingyenes kipróbálásra. Az Xbox Free Play Daysnek köszönhetően mindig vár ránk valami érdekes apróság, már amennyiben fizetjük a Game Pass Core, Standard vagy Ultimate tagságinkat.

Ha az előfizetést rendeztük, akkor már mehetünk is letölteni a heti ajánlatot, ami ezúttal a The Land Beneath Usból és a Matchpoint - Tennis Championshipsből áll.

Hirdetés

Mindkét címet extra költségek nélkül húzhatjuk le, és próbálgathatjuk a játékidő korlátozás vagy bármi más limitáció nélkül. Az egyetlen kikötés, hogy hétfőig tart a Free Play Days, utána pedig csak akkor folytathatjuk a mókázást, ha megvásároljuk az adott cím teljes verzióját. Szerencsére ezúttal mindkét érintett játék akciósan szerezhető be:

A Free Play Days alkalom pontosan október 6-ának reggeléig tart, az elért achievementek és mentések pedig megmaradnak. Ha később folytatnátok a kalandjaitokat, akkor azt minden nehézség nélkül megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)