Hirdetés

Ingyen próbálhatod ki ezeket a játékokat PC-n vagy Xboxon

|

A Steam és az Xbox is ingyenes játéklehetőséggel járul hozzá ahhoz, hogy kellemesebben teljen a hétvége.

Hirdetés

Annak, aki nem kívánja a nyár utolsó forrónak ígérkező napját a szabadban tölteni, remek elfoglaltságot jelenthetnek a videojátékok. De nem muszáj ám a saját katalógusunkból válogatnunk, ugyanis pillanatnyilag három alkotás vár arra, hogy azok is kipróbálják, akik még nem szurkolták le értük a vételárat. A PC-s tábornak most egy cím jut, az xboxosoknak kettő, annak eldöntését pedig, hogy ki járt jobban az aktuális ajánlatokkal, rátok bízzuk.

Aki most felkeresi a Steamen az Expeditions: A MudRunner Game terméklapját, az a négykerekű sárdagasztás csodálatos élményeiben merülhet el hétfő délutánig. Ha pedig a próbakör után is megtartaná a Saber Interactive alkotását, akkor valószínűleg örülni fog a lehetőségnek, hogy szeptember 16-áig 30-35 százalékos kedvezmény vonatkozik a játék különböző kiadásaira. Sőt, mindezen felül van még egy különleges ajánlata a kiadónak, amely a SnowRunnert is tartalmazza.

Expeditions: A MudRunner Game - 27,99 euró 39,99 helyett

Expeditions: A MudRunner Game Year 1 Edition - 41,99 euró 59,99 helyett

Expeditions: A MudRunner Game Supreme Edition - 45,49 euró 69,99 helyett

SnowRunner + Expeditions: A MudRunner Game Bundle - 40,83 euró 69,98 helyett

Hirdetés

Eközben Xboxon hasonló időintervallumon belül elérhető az Xbox Game Pass Core, illetve Xbox Game Pass Ultimate tagsággal bíró felhasználók számára a Madden NFL 25 és a TopSpin 2K25. Sem az EA Sports, sem a 2K Sports játéka nem árul zsákbamacskát, mindkettőtől azt kapjuk, amire a címük és témájuk alapján számíthatunk, tehát az amerikai futball, valamint a tenisz szerelmeseinek szólnak elsősorban. Ez persze nem jelenti azt, hogy másnak nem érdemes próbát tennie velük. További jó hír, hogy ha megtetszenek, most több kiadásuk is akciós. Íme:

EA SPORTS™ Madden NFL 25 - 26 990 forint 29 990 helyett

EA SPORTS™Madden NFL 25 Deluxe Edition Xbox Series X|S & Xbox One - 31 115 forint 41 490 helyett

EA SPORTS™ MVP Bundle (Madden NFL 25 Deluxe Edition & College Football 25 Deluxe Edition) - 47 990 forint 59 990 helyett

TopSpin 2K25 Cross-Gen Digital Edition - 17 090 forint 28 490 helyett

TopSpin 2K25 Deluxe Edition - 37 490 forint

TopSpin 2K25 Grand Slam® Edition - 26 990 forint 44 990 helyett

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)