Hirdetés

Ingyen pörgethetnek PlayStation-játékot, posztapokaliptikus és vízalatti kalandot is az xboxosok ezen a hétvégén

|

Három, igencsak eltérő címet lehet kipróbálni az Xbox Free Play Days keretében.

Hirdetés

Nagy hiányossága a játékiparnak, hogy rengeteg olyan cím található a piacon, amelyből nem készült demó, holott nagy szükség lenne az ingyenes próbalehetőségekre ahhoz, hogy a videojátékok vásárlása ne hasonlítson a zsákbamacskához. Nem létezik ugyanis annyira érzékletesen megfogalmazott cikk, sem pedig oly alapos gameplay bemutató, amely felérne a személyes tapasztalattal.

Az imént vázolt problémára a hétvégenként jelentkező Xbox Free Play Days sem jelent megoldást, mivel kizárólag Xbox Series X, Series S és One konzolokon élvezhetjük az előnyeit, továbbá feltétele a Game Pass-előfizetés (az Ultimate, a Standard és a Core csomagok játszanak), de a semminél azért több, és azt sem szabad elfelejteni, hogy az aktuálisan beválogatott címeket rendszerint leárazva lehet megvenni.

Hirdetés

Erre az alkalomra három játékot szemeltek ki a redmondiak: egyet a saját istállójukból, egyet a Sonyéból, valamint egy független címet. A Fallout 76 kézenfekvő választás volt, hiszen a Bethesda október 23-án ünnepelte a Fallout-napot, de bizonyára sokan örülnek majd annak is, hogy kipróbálhatják a San Diego Studio márciusban megjelent baseballjátékát, az MLB The Show 24-et. Ezek mellett az Under the Waves című búváros, mini tengeralattjárós kalandban merülhetnek el az előfizetők, de csupán 2 órácska erejéig, ugyanis a hétvége több mint elég lenne arra, hogy akár többször is végignyomják a teljes játékot.

Fallout 76 - 3500 forint (14 000 helyett)

Fallout 76: Skyline Valley Deluxe Edition - 9160 forint (22 900 helyett)

MLB The Show 24 Xbox One Standard Edition - 16 790 forint (20 990 helyett)

MLB The Show 24 Xbox Series X|S Standard Edition - 19 120 forint (23 900 helyett)

MLB The Show 24 MVP Edition (Xbox One és Xbox Series X|S) - 7350 forint (29 400 helyett)

MLB The Show 24 Digital Deluse Edition (Xbox One és Xbox Series X|S) - 8725 forint (34 900 helyett)

Under the Waves - 4160 forint (10 400 helyett)

A Microsoft ajánlata szokás szerint hétfőn reggel 8:59-kor jár le, addig van időnk kipróbálni a fenti címeket, illetve addig élhetünk az akciós vásárlás lehetőségével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)