Hirdetés

Ingyen megszerezhetsz és örökre meg is tarthatsz egy steames játékot, de jobban teszed, ha sietsz

|

Ketyeg a visszaszámlálás, nem tart már sokáig a fejlesztők nagyvonalú ajánlata.

Hirdetés

Több oka is lehet annak, hogy egy játék kiadója vagy fejlesztője akár csak átmenetileg is, de ingyenessé teszi valamelyik játékát: egy ünneplésre okot adó szép kerek évfordulótól egy támogatásra érdemes jótékonysági akcióig bármi elképzelhető, akár az is, hogy az ajándékkal egy új projekt érkezésének kíván megágyazni, aminek még csak nem is kell feltétlenül az adott címhez kapcsolódnia.

Minden bizonnyal ez a szándék vezérelte a Pauloondra csapatát is, amely gőzerővel dolgozik legújabb alkotása, a terraformálás koncepcióját a sokszorosan díjnyertes Into the Breach megoldásaival ötvöző Zero Orders Tactics befejezésén, ugyanis november 4-ét tűzte ki maga számára megjelenési dátumként.

Hirdetés

Értelemszerűen nem az imént említett puzzle-stratégiai játékot kínálja fel ingyen az érdeklődőknek az indie stúdió, hanem egy korábbi, még 2019-ben megjelent művét, a Castle Breaket. Maga a játék nagyjából úgy működik, mint a léghoki: az egeret mozgatva kell visszaküldenünk az ellenfél térfelére a hozzánk átlőtt "korongokat", de nem a gólszerzés a cél, hanem a túloldalon magasodó támadó- és védelmi rendszerek lerombolása.

A már körülmények között 4,99 euróba, azaz cirka 1995 forintba kerülő Castle Break október 13-áig, egészen pontosan aznap 19 óráig ingyenes, utána már ismét fizetni kell érte. Ha ennek tudatában behúznád, bökj a fenti linkre, majd a bejelentkezést követően nyomd meg a Fiókhoz adás gombot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)