Hirdetés

Harmincezer forintot spórolhatsz az Epic Games Store ajándékaival ezen a héten

|

Különösen nagylelkű most az Epic, három ajándékot húzhatunk be.

Hirdetés

Arra, hogy megint napi szinten osztogasson ajándékokat az Epic Games Store, még várnunk kell néhány hetet, hónapot, viszont a heti ajándékozás tempója most felpörgött, gyakran fordul elő, hogy egy-két játék mellé valamilyen ingyenes címben beváltható bónusz is jár.

Most sincs ez másképp: az Apex Legends játékosai a Conduit Free Unlock Bundle beváltásával ingyen feloldhatják a tavaly októberi Season 19 során érkezett Conduitot, és meg egy exkluzív skint is szerezhetnek hozzá. 

Aki inkább valami mással játszana, nem egy online shooterrel, lecsaphat például a CYGNI: All Guns Blazingre, a KONAMI "újgenerációs" shoot 'em upjára, amiben felülnézetből kell darálnunk egy idegen létforma egységeit. Helyi kooperatív módot is kínál.

Hirdetés

A hét harmadik ajándéka a verekedős játékok kedvelőinek szól: az egyébként 17721 forintra árazott DNF Duelben a Dungeon and Fighter franchise karaktereit irányítva csépelhetjük egymást látványos, animéket idéző harcokban. 16 harcos közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat, akivel aztán online és helyi módokban is színre léphetünk.

Mindegyiket a fenti linkeken keresztül érhetitek el, és a következő egy hétben fogjátok tudni ingyen beszerezni őket. A letöltést nem muszáj elindítani, elég a GET gombra nyomni, aztán bejelentkezés után a Place Orderrel befejezni a folyamatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)