Hirdetés

Ezt a játékot adja ingyen legközelebb az Epic Games Store

|

Most sem titkolózik a piactér, egy héttel korábban felfedte soron következő ajándék játékát.

Hirdetés

Megvan annak a varázsa, amikor az Epic Games Store bizonytalanságban tart bennünket, és egészen az utolsó pillanatig nem árulja el, mely játékot vagy játékokat vágja hozzánk ingyen, és még izgalmasabb, amikor apró vizuális utalásokat rejt el, amelyekből ki lehet következtetni, hogy pontosan mi is lesz az ajándék.

Ilyesmire azonban jellemzően csak az ünnepek, valamint az ún. Mega Sale alkalmával szokott vállalkozni az áruház, a hétköznapokon sajnálatosan ritkán él ezzel a fogással, inkább csak simán kiteregeti a lapjait.

Hirdetés

Ezúttal is így történt, nincs megfejtendő rejtély, sem borzongató izgalom, hiszen az EGS mindenki tudtára adta, mely játék váltja a jelenleg ingyen behúzható alkotást. A jövő heti ajándék nem más, mint a menedzser- és kalandjátékok elemeit ötvöző, könnyed hangulatú Bear and Breakfast. A Gummy Cat és az Armor Games Studios együttműködése eredményeként 2022-ben megjelent alkotásban egy Hank nevű medve bőrébe búja kell felépítenünk és működtetünk egy panziót, miközben fényt derítünk az erdő titkára.

A Bear and Breakfast október 3-a és 10-e között lesz majd ingyen elérhető az Epic Games Store-ban, de aki nem akar várni, már most megveheti 5520 forintért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)