Hirdetés

Ezt a három játékot kapják ingyen júliusban a PlayStation Plus-előfizetők

|

Kiderült, mi lesz a következő hónapban a felhozatal.

Hirdetés

A Sony illetékesei nem húzták tovább a dolgot, és végre leleplezték, hogy mely címekre számíthatunk majd júliusban PlayStation Plus fronton. A hivatalos PlayStation Blogon közzétett sorokból pedig az derül ki, hogy az idei év hetedig hónapjában egészen mutatós trióval gazdagodnak az előfizetők.

Kezdjük rögvest a legnagyobb dobással: az alap PS Plus csomagra előfizetők meg fogják kapni a Borderlands 3-at, a legendás széria 2019-es részét. Ezen felül a hoki szerelmesei örülhetnek nagyon, ugyanis jön az NHL 24, végezetül pedig egy igazi közönség kedvenc játék, az Among Us is elérhetővé válik. 

Hirdetés

Mindegyik játék futtatható lesz PS4-en és PS5-ön is. Az említett címeken túl egyébként elérhető lesz egy Genshin Impact PlayStation Plus Pack is. Mindhárom játék jövő héten kedden, vagyis július 2-án válik majd elérhetővé azok számára, akik rendelkeznek aktív PlayStation Plus-előfizetéssel.

A júniusi játékokat július 1-ig lehet beaktiválni, erről semmiképp se maradjatok le!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)