Hirdetés

Ezeket a játékokat kapják augusztusban a PlayStation Plus-előfizetők

|

Három egészen eltérő címmel készült a nyár utolsó hónapjára a Sony.

Hirdetés

Azóta, hogy 2022-ben megújította havidíjas szolgáltatását, a Sony három csomagban kínálja a PlayStation Plus. Ezek az Essential, az Extra és a Premium szintek, amelyek amelyekben három dolog közös: mindegyikkel hozzáférést kapunk a fizetős játékok online módjaihoz, alkalmanként engedményre számíthatunk a PlayStation Store-ban megtalálható címek árából, valamint minden hónapban behúzhatunk néhány játékot - hol hármat, hol négyet - kvázi ajándékként. Az imént felsoroltak jelentik az alapszolgáltatást, az Essential szint ennél nem is tud többet, az Extrával és a Premiummal viszont már megnyílik a Game Pass-szerű katalógus kapuja is előttünk.

De most kanyarodjunk vissza a korábban említett ajándékokhoz, mivel a Sony úgy döntött, hogy ideje a tudtunkra adnia, milyen játékokkal gyarapíthatjuk kollekciónkat augusztus folyamán.

Hirdetés

Ezúttal három címet találunk a kosárban, a Lego Star Wars: The Skywalker Sagát, a Five Nights at Freddy's: Security Breachet, valamint az Ender Lilies: Quietus of the Knightsot. Az első kettő esetében a PS5-ös és a PS4-es verziók is elérhetők lesznek, a harmadikból be kell majd érnünk a PS4-es kiadással. De nézzük a jó oldalát: most egyetlen ajándékról se maradnak le azok az előfizeték, akik még kitartanak előző generációs konzoljuk mellet.

A váltásra augusztus 6-án kerül sor, ha még nem húztátok be a júliusi PS Plus-játékokat, előtte megtehetitek. Az imént felsorolt trojka szeptember 2-áig marad elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)