Hirdetés

Ez lehet az Epic Games Store következő ajándéka

|

De az is elképzelhető, hogy az azutáni lesz - a lényeg, hogy a Mega Sale alatt biztosan megkapjuk.

Hirdetés

Aki ellátogat mostanában az Epic Games Store-ba, teljesen ingyen szerezheti meg a Dragon Age: Inquisitiont, és a közelmúlt sikerjátékain akár 50-80%-ot is spórolhat a MEGA Sale leárazásnak köszönhetően. Érdemes lesz hetente visszanézni, mert a szokásosnál izgalmasabb játékokat osztogatnak minden csütörtökön.

A mindig megbízható billbil-kun X-en súgta meg, melyik lehet a következő játék, de hozzátette, abban nem biztos, hogy másodiknak, harmadiknak vagy negyediknek adja-e majd az Epic.

Hirdetés

Információi szerint a Mega Sale keretében megkaparinthatjuk majd a Farming Simulator 22-t, a sorozat legfrissebb, PC-n is elérhető részét (az FS 23 csak mobilokra és Switchre jelent meg). Várhatóan május 23. és 30. között adják majd ezt, de lehet, hogy május 30. és június 6. között, és a jövő héten valami mást kapunk helyette.

Billbil-kunt ismerve ez hamarabb ki fog derülni, mint hogy váltana az ajándék, úgyhogy figyelünk, és szólunk, ha megtudunk valami újat. Addig csapjatok le a Dragon Age: Inquisitionre, megéri!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)