Hirdetés

Elkészült az iShowSpeed játék, amiben ráugathasz a járókelőkre

|

A feladat az, hogy folyamatosan növekedésben tartsd a nézőszámot.

Hirdetés

Gorka Games egy indie fejlesztő, aki kisebb projektek mellett YouTube-on tanítja a vállalkozó kedvű alkotókat az Unreal Engine 5 eszközeinek használatára. Gorka most egy saját kis játékot rakott össze az UE5-tel, aminek IShowSpeed a főszereplője.

A streamer IRL tartalmai ihlették a játékot, így nyilván azt kell csinálnunk, amit Speed szokott az adásaiban: hátraszaltóznunk, ökörködnünk, és szívatni a járókelőket.

Amíg az utcán csináljuk a fesztivált, addig a nézőszám felfelé pörög, de ha csak sétálgatunk és bámulunk, akkor nézőket fogunk veszíteni.

Hirdetés

A bemutató videó alapján egész poénosnak tűnik a cucc, szóval ha ti is szeretnétek igenekre ugatni, és fénysebességgel rohangálni egy Unreal Engine  5-ös környezetben, akkor itt letölthetitek a játékot.

Gorka Games nem titkolt célja egyébként, hogy elég publicitást szerezzen IShowSpeed figyelmének felkeltéséhez. Meglátjuk, hogy sikerül-e neki.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)