Hirdetés

Egészen mókás az Epic Games Store ingyen játéka ezen a héten

|

Kedves, rendhagyó, és magas értékeléseket kapott játékot tölthetünk most le ingyen.

Hirdetés

Nem csak akkor örülünk az Epic Games ajándékainak, amikor valami nagyot és értékeset kapunk, hanem akkor is, ha ezáltal felfedezhetünk valami érdekeset, különlegeset.

A Bear and Breakfast márpedig tényleg nem mindennapi: egy olyan medvét irányítunk benne, aki barátai közreműködésével szállót nyit az erdőben. Az elhagyatott épületet ízlésünk szerint rendezhetjük be, aztán következő lépésként a turisták boldogságára kell ügyelnünk, de mindeközben egy sztori is folyamatosan alakul a háttérben, új, nem feltétlenül barátságos karakterekkel ismerkedünk meg.

Hirdetés

Az Epic felhasználói szerint 4,8 pontot érdemel az 5-ből, a Metacriticen pedig 72 pontig jutott, ami azt mutatja, hogy egy esélyt megérdemel, még ha nem is életünk legjobb élményét nyújtja. 

A letöltéshez a fenti linken keresztül nyissátok meg az adatlapját, majd a GET gombot választva és az ezzel induló, egyszerű folyamatot végigzongorázva tehetitek el könyvtáratokba, ahonnan bármikor elővehetitek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)