Hirdetés

YouTube - bárki adományozhat és feliratozhat

|

Mostanában sok tartalomkészítő volt megütközve a YouTube újdonságai miatt, de a Google most olyan lépésre készül, ami mosolyra húzhatja a videósok száját.

Hirdetés

A YouTube körül mindig van valami vita. Érthető okokból rengetegen nem örülnek annak, hogy saját nevükkel, Google+ fiókjukon keresztüli hozzászólásra akarja kényszeríteni őket a rendszer, a tartalomkészítőknek pedig sok pénzt húzott ki a zsebükből a Content ID új tartalomfelismerő megoldása.

A PC World értesülései szerint nem sokára egy nyugtató megoldással áll elő a Google: szeretnék megadni a nézőknek az adakozás lehetőségét. A Twitch.tv-n bevett szokás, hogy a streamerek egy kis dobozt tesznek ki profiljaikra, melyen keresztül akármennyi pénzzel hozzájárulhatunk a műsorhoz. Hasonló megoldást tervez a Google is a YouTube esetében. Azt nem tudni, hogy a rendszer mikor lesz elérhető mindenkinek, ahogy arról sem tudunk, hogy hogyan fog majd működni a tervezett közösségi feliratozási lehetőség.

Utóbbi lényege, hogy elvileg a nézők nyakukba vehetik a fordítással járó terheket, de elnézve, hogy mennyire poénos is a YouTube tábora, kíváncsian várjuk, hogy milyen korlátozásokkal fogják megfogni a kreatívokat. Mindemellett a tartalomkészítők kapnak egy saját okostelefonos alkalmazást a csatornájuk menedzseléséhez. Nektek hogy tetszik mindez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)