Hirdetés

Ubisoft @ E3

|

Mint a nagy kiadók, az Ubisoft is nyílvánosságra hozta azt a bizonyos listát, amit nézegetve elkezdhetjük tervezgetni, hogy beöltözünk Gyunak, és kimegyünk Los Angelesbe május idusán :) Alant a lista, amit bemutatni kívánnak, szemezgessetek. Megjegyezném, hogy az itteni lista csak a PC-s játékokat érinti, a teljes itt van. Ja, és hogy nem szerepel rajta a legendás hírű herceg, akit már úgy szeretünk :) De titkos források jelentik, hogy... na de legyen valami meglepetés is :) Meg csorgassátok a nyálatokat, én is azt teszem :) Hopp, most nézem, hogy az új BiA epizód meg friss bejelentés. Illetve az lesz... vagy mi a szösz.

  • Heroes of Might & Magic V
  • Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter (munkacím)
  • Myst V: End of Ages

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)